2020, AWC-box, Event, Höstbox 2020

Höstboxen 2020 summeras!

AWC har under hösten åter kört en liten AWC-box där medlemmar och andra inbjudna whiskyintresserade i klubbens närhet har haft möjlighet att till självkostnadspris kunna vara med och provsmaka på två stycken utvalda whiskysorter som samplats upp till två stycken 3:or.

Man har sedan haft hela månaden September på sig att privat hemma kunna provsmaka och via whiskyklubbens hemsida sedan frivilligt inlämna sina betyg och omdömen för dessa två whiskys. Inkomna samplessvar har sedan sammanställts och där en total medelpoäng för varje whisky som vanligt har kunnat räknas ut.

Att poängsätta whisky enligt en angiven skala är som bekant och för den som har provat, inte alltid så lätt alla gånger men där träning ger färdighet och ju fler whiskys man smakar dessto fler personliga referenser får man att jämföra och ställa den aktuella whiskyn emot. ?

Innehållet i “HÖSTBOXEN 2020” bestod av sorterna:

Cotswold Peated Cask 59,3%   Smokehead Rum Riot 43%
Cotswold Peated Cask 59,3%
(Sb-art.nr: 82402 – 889 kr)Medelpoäng:

13,25 av 20,00 p
Läs mer >>>

  Smokehead Rum Riot 43%
(Travel Retail Exclusive – 550 kr)Medelpoäng:

14,00 av 20,00 p
Läs mer >>>

AWC tackar inbjudna gästdeltagare och medlemmar för de inlämnade samplessvaren som inkommit och där tiden får utvisa om och när det eventuellt blir dags för en ny AWC-box tillgänglig att kunna provsmaka.

AWC - Höstboxen 2020

(P.s har man ej ännu hunnit med att fått in sina ev. poäng/omdömen vid det här laget så har man tyvärr missat chansen till det…)

//Amnehärad’s Whisky Club