2013, Övrigt

1:maj 2013 – …och fortfarande har ännu inget hänt!

skyltRopen skalla, ut till Er Alla… “VI VILL HA BÄTTRE SPRIT PÅ SYSTEMBOLAGET”!!

Ja, detta var av ämnena som avhandlades redan vid vårt 5:e event i  jan, 2011 och FORTFARANDE har inte mycket hänt!! 🙁

Grundorsaken för vår klagan är att vi som gillar singlemalt tycker det är för dålig rotation på flaskorna på vårt lokala, lilla systembolag och att det alltid är “samma gamla” vanliga sorter som finns på hyllorna.

Väldigt sällan kommer det in några större nyheter och speciellt inte av de rökigaste (och GODASTE!) Islay-sorterna… (för visst vore det väl kul om man nån gång kunde komma in i butiken och få se att man fått hem några riktigt exklusiva sorter och som inbjuder till spontaninköp!)

Därför tar AWC åter sats och demonstrerar och påtalar i dag vårt missnöje med hur illa vi tycker att Systembolaget prioriterar sina små och mindre butiker ute på landbygden…

Att vi sedan också gärna ser en utveckling och förbättring av “varors fria rörlighet” över landgränserna och via näthandeln är något som ALLA beslutsfattare och politiker behöver ta till sig och värna för!