2016, GrandSlam

Stora grejer i görningen… ;)

Mörka hösten och vintern är i antågande och där det åter verkar vara lite större grejer på gång i whiskyklubben igen och som vi med glädje kan bekräfta, även om ingenting till fullo ännu är helt spikat men som det nu jobbas ganska hårt på… 😉

Så pass kan avslöjas att det lutar åt en eller flera provningar eller “AWC-boxar” med whisky av hög dignitet och där vi hoppas kunna bjuda in ett antal gästdeltagare för att fler skall få hänga med och smaka på en “GrandSlam” av förstklassiga och maltiga underverk.

logga_ev

I vanlig ordning blir de tillgängliga platserna starkt begränsade och inledningsvis kommer därför våra trogna gästdeltagare att premieras och först få chansen att ta del av det kommande erbjudandet och detta förhoppningsvis redan inom en ganska snar framtid…

Rekommenderbart är därför att hålla alla sina email-boxar öppna och ha vår AWC-sida under stor uppsikt om man känner sig träffad!! 😀 😀

// Amnehärad´s Whisky Club