2014, AWC, Övrigt

Hipp Hipp HURRA – GRATTIS till AWC som idag firar 4 år! :)

Det är idag, 14 mars fyra år sedan som vår AWC-sida såg dagens ljus för första gången och då vår nystartade whiskyklubb blev officiell.

cong

Vi har under de gångna 4 åren lyckats ha 15 stycken “ordinare” träffar där vi turas om att vara värd och där varje medlem bidragit med var sin whiskyflaska. Vi har även lyckats få till hela 35 st blindprovningar av samples! Ett oftast väldigt svårgissat men otroligt kul och uppskattat inslag hos deltagarna. Några resor och externa tillställningar och event har det också hunnit att bli (dock ej ännu nån resa till våra drömmars mål Islay eller nån större whiskymässa) och som vi har varit med på under åren och finns att ta del av och läsa om ute i menyn.

Fram till idag när detta publiceras så har vi smakat och testat 177 st olika sorters whisky, mestadels singlemalt men även en och annan blended eller vatted malt och där priset för dessa droppar nu har uppnått ca. 92.151 kr (lite beroende på valutakurs och liknande).
“Det finns ingen dyr whisky – bara mer eller mindre prisvärd!”

Även en och annan “groda” eller felsägning har väl också inträffat (och kommer garanterat att fortsätta ske!) vid våra tillställningar och events – Hittas i högermenyn under “Slumpade citat ifrån AWC”  :lol

När vi summerar märker vi också att intresset för whiskyn, vår klubb och våra provningar ökat och så gör även besöksträffarna på vår sida och detta tycker vi också är jättekul. Vi har upplysningsvis och för närvarande inga planer på att utöka medlemsantalet i klubben men AWC kommer givetvis att fortsätta på den inslagna vägen, med massor av kommande recensioner och smaknoteringar och redan idag drar vi på en liten BOX-whiskyprovning och som kommer att kunna läsas om i början på nästa vecka. (Är man sugen att vara gästdeltagare vid nått av våra events eller liknande så är man givetvis välkommen att kontakta oss för mer info och om möjlighet för deltagande finnes)

Sippa lugnt! – Sláinte och på återseende…
Amnehärad´s Whisky Club