2014, AWC, KYCKLING-Box

Psst! Det ryktas om en ny AWC-box!

Japp, nu kan vi också bekräfta att det finns långt gångna planer på att försöka köra en liten “KYCKLING-Box” även under påskledigheten! 🙂

Då konceptet med både vår “SEMESTER-Box” och “Advents-box” fallit mycket väl ut och där intresset varit stort kommer vi under nästa afton försöka hinna med att diskutera och ev. spika detta projekt. 

awc_kycklingbox

Upplägget blir likt de tidigare boxarna och där tanken att 3 st olika samples skall smakas och bedömas under påskhelgen och där inlämning av svar skall ske via hemsidan, senast under efterföljande vecka.

Priset på whiskyn i de tjugo tillgängliga boxarna beräknas ligga från ca 800 kr och uppåt och där man endast kommer kunna teckna sig via hemsidan. Av logistiska skäl kommer endast utomstående gästdeltagare som har “viss närhet” till klubben att accepteras. Pris på box och releasedatum för anmälan släpps längre fram…

Ev. kommer vi ha en liten lotteridragning under kommande whiskyafton där vi då utser tre personer som sedan får välja var sin flaska som skall ingå i boxen. (Tillhör du som läser detta whiskyindustrin och kanske vill sponsra klubben med nån flaska till detta projekt, kontakta oss gärna!) 

Givetvis tar vi också via kommentar-fältet gärna emot tips och förslag på trevliga och goda whiskysorter som skulle kunna passa till boxen!

Väl mött och på återseende!!

//Amnehärad´s Whisky Club