2014, AWC, Happy Dramming-box, Övrigt, Sample

En “Happy Dramming”-box på G!!

Då det har varit lite tunt med whiskyträffar under hösthalvåret och för att inte riskera att det växer mossa i glasen så kommer det i dagarna att komma ut en liten överraskning till alla AWC-medlemmar!

happydramming

Innehållet i boxen är ett litet opretentiöst “blindprovstest” (för den som känner för det) och är utan några större krav eller kostnader. (Utan poänginlämning och där rätta svaren medföljer. Kommentarer, diskussioner, åsikter osv sker på respektive sida för whiskysort)

Det är whisky ifrån flaskor som vi tidigare har smakat och köpt in via klubben och som behöver omsättas lite grann då vi har en del nya flaskor på inkommande… 😀

“Happy Dramming” – God Jul & Gott Nytt År!

P.s Kika gärna in på login-sidan och ta del av senaste medlemsinfo!

//Amnehärad´s Whisky Club